Forside
Dagbok

Våre akvarier
Våre fisker
Våre planter

Artikler
Gjør det selv
Bilder og film
Store akvarier
Over vannet

Lenker
Gjestebok

English


God Jul! - Endel endringer på Akvarius :-)
- onsdag 21. desember 2005

Da var det allerede gått en god stund siden forrige innlegg i dagboka her. Det har ikke skjedd så veldig mye nytt på akvariefronten, og da har det heller ikke vært så mye å melde. Men vi lover å skrive så fort vi kommer i gang med nye prosjekter.

Vi har valgt å gjøre endel endringer når det kommer til kommentarer her på Akvarius. Da vi laget disse sidene var det først og fremst fordi vi ønsket å dele hobbyen vår med andre akvarister og interesserte. Vi la inn mulighet for å kommentere profilene, tekstene, artiklene osv slik at vi kunne få tilbakemeldinger på det vi gjør her :-)

Kommentar-feltet utviklet seg imidlertid ganske raskt til å bli en "spør-og-forvent-svar"-tjeneste, og det er ikke hva vi egentlig ønsket. Mange har til og med kommet med klager på at de ikke har fått svar på ulike spørsmål de har skrevet. Bare for å gjøre det klart; Akvarius er ikke er ekspertpanel som sitter klar for å svare på spørsmål fra alle og enhver.
Derfor har vi nå lagt til en tekst i feltet over kommentarboksen, som sier følgende:
"NB! Generelle spørsmål om hold av fisk/oppdrett/pris vil bli slettet. Slike spørsmål bør heller stilles i forumet på AkvaForum.no."

Dette kommer vi til å overholde, og mange vil derfor oppleve å få slettet sine spørsmål. Vi vil at dette skal være vår private hobby-side, ikke en "spør Akvarius"-spalte ;-)
Vi håper at dere som besøker oss respekterer dette, slik at vi slipper å slette 15 spørsmål her hver dag. Kommentarer og spørsmål som handler direkte om prosjektene våre vil vi gjerne ha :-) Men generelle spørsmål om fisk, oppdrett, fóring, fiskesammensetning osv ser vi heller at dere bruker http://akvaforum.no til :-)

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!!<< tilbake   ^^ opp >> Les neste dagbokside

Skriv din kommentar til denne teksten:
NB! Generelle spørsmål om hold av fisk/oppdrett/pris vil bli slettet. Slike spørsmål bør heller stilles i forumet på AkvaForum.no.
Navnet ditt:

Epost:

Vis epostadresse
Husk epostadresse/navn på denne sida
captchaArtikler i samme kategori:
Vi har ikkje lagt opp!
Ja vi er i live! :)
Ja, hva skjer egentlig!?
Ny sesong!
720'en er i hus...!
 
© Akvarius 2021
[ Hosted by Zetta ] [Tips en venn om denne siden!]