Forside
Dagbok

Våre akvarier
Våre fisker
Våre planter

Artikler
Gjør det selv
Bilder og film
Store akvarier
Over vannet

Lenker
Gjestebok

English


Vår første Emmy!
av Holger - tirsdag 8. februar 2005

Onsdag 3. februar starta vi endeleg opp den nye (gamle) 61-literen. Denne er satt opp artsakvarium for kulefisken vår Frode, og vi var så utruleg heldige å få ein kulefisk til, nemleg hoa Emmy av Svenn Jakobsen i Drammen - kanskje Noregs største kapasitet på kulefisk! Emmy er kalt opp etter dottera hans Emmy som var gudmor for henne så lenge Emmy budde i Drammen. Tusen takk til begge to for at vi fekk overta ansvaret for den flotte fisken!

Her er både Emmy og Frode. Emmy er minst og øverst:


Emmy blei henta på søndag, men då hadde allereie seks fembåndsbarber og ein kuhliiål flytta inn i karet dagen før. Emmy blei så introdusert til karet, og ikkje lenge etter flytta Frode etter. Film av det som skjedde finn du her. No håpar vi på yngel!

Her bur dei:


Vi har også blitt av med den eine 54-literen. Den blei solgt til ein kar i Bærum på søndag.

I går fann vi dessverre ein av sommerfuglfiskane tørr og stiv på golvet... Det er ein fare vi har vore merksam på, og det måtte vel kanskje skje før eller seinare. Desse fiskane er kjent som notoriske "avhopparar".<< tilbake   ^^ opp >> Les neste dagbokside

Skriv din kommentar til denne teksten:
NB! Generelle spørsmål om hold av fisk/oppdrett/pris vil bli slettet. Slike spørsmål bør heller stilles i forumet på AkvaForum.no.
Navnet ditt:

Epost:

Vis epostadresse
Husk epostadresse/navn på denne sida
captchaArtikler i samme kategori:
Vi har ikkje lagt opp!
Ja vi er i live! :)
God Jul! - Endel endringer på Akvarius :-)
Ja, hva skjer egentlig!?
Ny sesong!
 
© Akvarius 2021
[ Hosted by Zetta ] [Tips en venn om denne siden!]